0612627730

Over ons

Missie:

Thuiszorg Samen Gezond bestaat voor mensen die in hun leven ondersteuning nodig hebben. Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om geholpen en ondersteunt te worden, ondanks de omstandigheden en de belemmeringen die er zijn. Om dat te bereiken, werken wij graag samen met de mensen. Wij kennen geen wij-zij mentaliteit, wij kennen alleen samenwerken. Wij doen het samen. Thuiszorg Samen Gezond vindt het belangrijk dat rekening wordt gehouden met de wensen en behoeften van de mensen. De normen en de waarden staan daarom ook centraal tijdens onze zorg- en hulpverlening. Daarom zegt Thuiszorg Samen Gezond altijd: uw wens is ons begin!

Visie:

Thuiszorg Samen Gezond wil iedereen helpen die behoefte heeft aan ondersteuning. Als organisatie willen wij groeien in onze hulp- en zorgverlening met als doel om mensen te bereiken die behoefte hebben aan hulp of zorg. Wij willen daarbij graag impact maken op het leven van mensen die dat nodig hebben. Hoe doen wij dat? Dit doen wij door respectvol met elkaar om te gaan en een relatie op te bouwen waardoor je op elkaar kunt rekenen. Het is ook belangrijk om elkaar te vertrouwen en zorgen dat er vooruitgang wordt geboekt. Uiteindelijk willen wij waar mogelijk de zelfredzaamheid vergroten. Wij ondersteunen en helpen daarbij altijd als daar behoefte naar is. Kortom: werken naar een betere toekomst!

Samenwerkingen en keurmerken

U hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Bekijk hieronder met welke partijen wij zaken doen en welke keurmerken wij dragen.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider