0612627730

Klachten

Klacht bij Stichting Thuiszorg SG

Stichting Thuiszorg SG hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar cliënten. Wij vinden het belangrijk dat u zorg ontvangt van hoge kwaliteit. Wij doen onze uiterste best om onze kernwaarden te vertalen naar de praktijk. Ondanks onze inzet, kan het toch voorkomen dat u niet tevreden bent met iets, en dat dit zich uitmondt in een klacht waardoor u vindt dat wij onze kernwaarden voorbij zijn gelopen. Dat vinden wij heel vervelend voor u. Daar willen we graag wat aan doen. Wij zijn immers een lerende organisatie die altijd open staat voor feedback. Stichting Thuiszorg SG streeft ernaar om uw klacht zo goed mogelijk af te handelen en herhaling te voorkomen.

Indien u een klacht heeft, kunt u deze neerleggen bij Stichting Thuiszorg SG. Dit kun u doen door het klachtenformulier volledig in te vullen en vervolgens op te sturen. Dit kan zowel per e-mail als per post. Stichting Thuiszorg SG zal met veel zorg en aandacht uw klacht in behandeling nemen. Wij vinden het belangrijk dat uw klacht wordt opgelost. 

Het is mogelijk dat u van mening bent dat uw klacht niet (goed) opgelost is door Stichting Thuiszorg SG. In dat geval kunt u terecht bij de klachtenfunctionaris. Deze functionaris is onafhankelijk, en zal uw klacht uiteraard serieus nemen. De klachtenfunctionaris probeert dan een oplossing te vinden voor uw klacht. De klachtenfunctionaris is ook per e-mail te bereiken: info@thuiszorgsg.nl. Als onderwerp kunt u ‘t.n.v. klachtenfunctionaris’ noteren.

Indien u er niet uitkomt met de bovengenoemde partijen kunt u er voor kiezen om uw klacht buiten Stichting Thuiszorg SG neer te leggen. U heeft ook de mogelijkheid om uw klacht neer te leggen bij een onafhankelijke geschillencommissie. Stichting Thuiszorg SG is lid van ActiZ, en daarom kunnen haar cliënten met hun klacht terecht bij de Geschillencommissie Verpleging Verzorging en Geboortezorg. Dit kan via de website op:https://www.degeschillencommissiezorg.nl of u kunt uw klacht opsturen naar:

De Geschillencommissie Zorg
Postadres:
Postbus 90600
2509 LP Den Haag

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan een gesprek, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Dit kan via het contactformulier op deze pagina of via contact.